Str. Vailor 16A, Sector 3, Bucuresti

Deschis de Luni pana Vineri, 10.00 a.m. – 6:00 p.m.

Intrebari frecvente

Va rugam sa cititi intrebarile frecvente inainte de a ne trimite mesajul de contact

Cat ma costa transportul?

Livrare in toata tara: 14 lei – termen de livrare : 36 ore (exceptand weekend-ul)

Se poate plati online cu cardul?

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Cat dureaza pana imi ajunge coletul?

Dupa ce comanda a fost confirmata si expediata de la noi, coletul ajunge la Dvs in 24-48 ore

Este in siguranta sa platesc cu cardul?

MobilPay foloseste sistemul „3-D Secure” care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic.

Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron.

Am facut o comanda, ce urmeaza acum?

Dupa ce ati facut o comanda, ve-ti fi sunat de un reprezentant ArdellBeauty.ro pentru a confirma comanda. Daca comanda se confirma pana la orele 15.00, produsele vor fi expediate in aceeasi zi, urmand ca in 24-48 ore sa ajunga la Dvs prin curier.

Primesc si factura la comanda?

Sigur ca da, fiecare comanda primeste in plic o factura proforma iar in momentul virari rambursului in contul nostru de catre firma de curierat noi vom genera o factura fiscala care poate fi trimisa prin e-mail.

Send us an email